Produk ini merupakan produk kesihatan yang berasaskan Daun Belalai Gajah atau dikenali sebagai Sabah Snake Grass Tea yang dipercayai boleh membantu di dalam menangani pelbagai jenis penyakit terutamanya kanser, buah pinggang, kencing manis dan lain-lain.

Kami merupakan pengedar sah produk jenama UTurn/You Dun Chao Healthcare Product yang beroperasi di Ipoh Perak. Untuk pembelian di kawasan Negeri Perak, sila hubungi Encik Yusoff Said di talian 010-398 4218 atau 05-5278971.

Testimoni 2

Nur Amirah Binti Mohd Adi
Age: 18years
Health Problem: Nephrotic Syndrom (Kegagalan Buah Pinggang berfungsi)
Saya Nur Amirah berasal dari Taman Casuarina, Paroi, Negeri Sembilan telah disahkan menghidapi maslaah kesihatan diberi nama Nephrotic Syndrom sejak berumur 2 tahun lagi dan kemudian bebas sementara sehingga umur saya 14 tahun. Pada tahun 2010 yang lalu, penyakit yang sama menyerang saya lagi dimana saya mengalami masalah buang air kecil hingga menyebabkan anggota badan saya  seperti kaki & tangan bengkak dan berat badan meningkat secara mendadak. Sepanjang tempoh tersebut saya terpaksa berulang alik ke hospital setiap bulan untuk mendapatkan rawatan lanjut dari doktor di hospital.
Sekitar pertengahan Februari 2012 sehingga hujung bulan Mac 2012 saya terpaksa dimasukkan ke wad di Hospital Besar Tunku Jaafar, Seremban untuk rawatan lanjut kerana masalah kencing tak keluar. Saya terlantar di hospital tersebut selama 3 minggu dan hanya dibenarkan keluar setelah beransur sembuh dengan syarat mengulangi rawatan lanjut 2 minggu selepas keluar hospital dan dikehendaki dating untuk pemeriksaan seterusnya setiap bulan .
Namu begitu, setelah 3 hari keluar dari hospital, saya telah dipertemukan dengan En Hazmi Haron yang merupakan sahabat lama pakcik saya. En Hazmi telah memperkenalkan produk herba Uturn iaitu dalam bentuk daun segar dan Ekstrak Belalai Gajah dalam bentuk kapsul. Sejak menggunakan kedua-dua produk tersebut saya mula mendapati anggota badan saya yang bengkak selama ini semakin surut dan beransur-ansur pulih seperti sedia kala.
Semenjak bulan Mac 2012 sehingga kini awal bulan Ogos saya tidak lagi perlu masuk hospital setiap bulan dan menurut kata Doktor saya tidak lagi perlu mendapatkan rawatan pemeriksaan doktor setiap bulan cuma kini perlu hanya jumpa doktor setiap 2 bulan sekali sahaja. Manakala berat badan kini semakin turun berbanding daripada 116 kg 3 bulan lalu dan kini hanya 96 kg. Saya rasa semakin sihat dan kini sering membuang air kecil seperti orang normal.
Saya sangat bersyukur dan berasa sihat dan bebas melakukan aktiviti sukan seperti berjogging bersama rakan-rakan seperti biasa. Saya amat yakin dengan produk Uturn keluaran You Dun Chao Healthcare Products Sdn Bhd.
Terima kasih En Hazmi dan syarikat You Dun Chao Healthcare Products Sdn Bhd kerana membantu saya dan keluarga selama ini.
Nur Amirah Binti Mohd Adi
NRIC 940723-05-5604
HP: 017-3052231

No comments:

Post a Comment