Produk ini merupakan produk kesihatan yang berasaskan Daun Belalai Gajah atau dikenali sebagai Sabah Snake Grass Tea yang dipercayai boleh membantu di dalam menangani pelbagai jenis penyakit terutamanya kanser, buah pinggang, kencing manis dan lain-lain.

Kami merupakan pengedar sah produk jenama UTurn/You Dun Chao Healthcare Product yang beroperasi di Ipoh Perak. Untuk pembelian di kawasan Negeri Perak, sila hubungi Encik Yusoff Said di talian 010-398 4218 atau 05-5278971.

Produk UTurn


UTurn TeaBerfungsi untuk melindungi buah pinggang, mengeluarkan detox, mengurangkan kolestrol dalam badan, mengurangkan tekanan darah tinggi dan membantu di dalam menurunkan kadar gula.

Disediakan 25 uncang di dalam setiap kotak. Uncang teh yang sama boleh digunakan beberapa kali dalam sehari.----------------------------------------------

UTurn King Herbs/Belalai Gajah


Disediakan di dalam bentuk kapsul, UTurn King Herbs / Belalai Gajah ini berfungsi untuk melindungi buah pinggang, melaraskan haid, mengeluarkan detox, membantu mengawal kencing manis, menurunkan tekanan darah tinggi, mengurangkan sakit belakang dan dermatitis.

Terdapat 80 biji kapsul di dalam setiap botol.


-----------------------------------------------------------------

UTurn SSG Plus Drink


UTurn SSG Plus Drink merupakan minuman campuran botani herba belalai gajah.
Ianya berfungsi di dalam membantu merawat penyakit buah pinggang, mengeluarkan detox, meredakan bengkak, meredakan tumor,membantu merawat pelbagai penyakit kanser.

Disediakan sebanyak 500ml di dalam setiap botol.

1 comment:

  1. Salam tuan...bana utk saya membuat pembelian dan saya juga berminat utk mnjadi wakil jualan

    ReplyDelete